Aandenken van kameraad Coole Jozef aangeboden ter gelegenheid van zijn zestigsten verjaardag : 27 mei 1938. - Coole, Joseph (Kortrijk : [s.n.], 1938)
Deze publicatie bevat volgende liederen
De gemilitaseerde spoormannen
De gelock-outeerde Textielbewerkers van Kortrijk
De klachten der ouderlingen
De klachten der opgeeïsten werklieden
Neen, nooit meer!
Aan mijn vader, den grijzen strijder
Strijdlied voor de Gemeenteverkiezingen
Nederlands
Monografie
Keywords: Coole, Joseph; liederen