1875-1925, gulden jaarfeest der Socialistische Vlasbewerkersvereeniging van Gent : groote kunstavond ... : programma. - Socialistische Vlasbewerkersvereeniging van Gent (Gent : Volksdrukkerij, 1925)
Deze brochure bevat volgend lied
Jubelcantate der Gentsche Soc. Vlasbewerkersvereeniging
Kunstavond gehouden te Gent op zondag 6 september 1925
Nederlands
Brochure
Keywords: Socialistische Vlasbewerkers en -bewerkstersvereeniging.; vlasbewerkers; liederen