Welvaartsplan van het Nederlands Verbond van Vakverenigingen. - Nederlands Verbond van Vakverenigingen (NVV) (Amsterdam : NVV, 1952)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: planeconomie; sociale economie