Impressions de Russie - Vermeylen, August (Paris Bruxelles : L'Églantine, 1932)
Bibliotheek Camille Huysmans
Omslagtitel: Indrukken uit Rusland
Frans
Monografie
Keywords: reisbeschrijvingen; Sovjet-Unie.