Geschiedenis van de Europese arbeidersbeweging : Deel 3: tussen twee wereldoorlogen : a. naoorlogse ontreddering en kapitalistisch herstel (1918-1929). - Michielsen, Leo (Gent : Masereelfonds, 1980)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: arbeidersbeweging