Geschiedenis van de Europese arbeidersbeweging : deel 2 : de Eerste Wereldoorlog en de Oktoberrevolutie - Michielsen, Leo (Gent : Masereelfonds, 1978)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; Europa