Geschiedenis van de Europese arbeidersbeweging : Deel 1 : tot 1914 - Michielsen, Leo (Gent : Masereelfonds, 1976)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: arbeidersbeweging; Europa