De Belgische Werklieden-Partij en haar programma. - Bertrand, Louis (Gent : Foucaert, 1886)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Uitgave der Gentsche Socialistische afdeeling van de Belgische Werklieden-Partij
Nederlands
Monografie
Keywords: Belgische Werkliedenpartij (BWP).