Het verkiezingsprogramma van de Belgische Werkliedenpartij : samenvatting van de redevoering uitgesproken op het 35e Jaarlijksch Kongres van de BWP gehouden te Brussel op 19 en 20 april 1924 - Vandervelde, Emile (Gent : Volksdrukkerij, 1924)
Fonds Perrone
Nederlands
Brochure
Keywords: Parlementsverkiezingen van 1925; verkiezingsprogramma