Holdings en economische democratie. - Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) (Brussel : ABVV, 1956)
Bibliotheek François Vercammen
Buitengewoon Congres gehouden op 26, 27 en 28 oktober 1956
Nederlands
Monografie