Verslagen voorgelegd aan het 32ste Jaarlijksch Kongres gehouden op 26, 27 en 28 maart 1921 - Belgische Werkliedenpartij (BWP) (Brussel : BWP, 1921)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie