Eenige verzen. - Van Rijswijck, Theodoor (Gent : Volksdrukkerij, 1911)
Deze brochure bevat volgende verzen
De Torenbrand
De Volksklachten
Loopt naar den Duivel
Liberaal en katholiek
De Weerwraak
Bij het plaatsen van den eerste steen van het Stapelhuis te Gent in July 1844
De Vagebonden
Yzerenspoorbaanlied
Wat gaat den minister aan
De Twee nachtwakers
De Klepperman
Het Liedje van den Liereman
Eene Hemelsage
De Regenvlaag
Politieke tegenoverstellingen
De Raffinade-knechten van Gent
Aan de Kiezers van Het Land van Waas
Voorheen en Nu : betrekkelijk het reizen
Nederlands
Monografie
Keywords: poëzie