Het kapitaal : kritiek der staatshuishoudkunde : eerste boek : het voortbrengingsproces van het kapitaal (eerste brochuur) - Marx, Karl; Avanti (Gent : Volksdrukkerij, 1911)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: marxistische economie