Liedjes en andere verzen [Bladmuziek]. - Moyson, Emiel (Gent : Volksdrukkerij, 1909)
Deze brochure bevat volgende liederen
De Lier des Grijsaards
Het Jonge Gent
Verschijning
De Zang des laatsten Dichters
Tieste's beklag (gentsch Volksliedje)
Wanhoop
Aan mijne Noord-Nederlandsche Broeders
Wat Baas Kimpe vraagt
Cotonne du Congres
Denkt gij daar wel aan?
Ten Strijde!
Brood!
Het Stemrecht voor elkeen
Hulde aan den Broederkring
Sous l'Arbre de la Liberté!
Katholiek en Liberaal
Gemijmer
Vredelied
Werkmanslied
Pierlala en Funck
Huwellijksverzuchting
Mijn Menonkel
Geen' loting, geene bloedwet meer!
Hoog Vliegen!
Kinderspel en geen
Mijnheer De Vrière
Schoenmakerszang
Aan eenen vroegeren Vriend
Finis Flandria
Vleeschouwers graf
Aan mijne Moeder
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen