De strijd voor een hooger recht : de houding der radico-socialisten op 't Gentsch Stadhuis. (Gent : Volksdrukkerij, 1907)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Belgische Werkliedenpartij (BWP).; gemeentebeleid; Gent