Godsdienst en socialisme : inleiding tot 'n debat gegeven in de Noordersektie der Afdeling Antwerpen - D'Oliveira, E. (Gent : Volksdrukkerij, 1906)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie