Geschiedenis van de arbeidersbeweging te Antwerpen en omliggende : 1860-1925 - Van Laar, Albert; Huysmans, Camille; Eekelers, Willem (Antwerpen : Ontwikkeling, 1926)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Van Laar, Albert, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; Antwerpen