Verslagen voorgelegd aan het Buitengewoon Congres van 30, 31 october en 1 november 1920. - Belgische Werkliedenpartij (BWP) (Brussel : BWP, 1920)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: Tweede Internationale (1889-1919).; BWP; Derde Internationale (1919-1943).; congressen