Gekontroleerd beheer der Belgische Bank van den Arbeid : ontwerp = Gestion controlée de la Banque Belge du travail : projet. - Belgische Bank van den Arbeid (Brussel : BBA, 1935)
Fonds Perrone
Ontwerp opgesteld door de Commissarissen, aangesteld bij vonnis van 27 maart 1935 en aan de schuldeisers voorgelegd
Nederlands
Brochure
Keywords: Belgische Bank van de Arbeid (BBA).