L' Évolution du capital : coöperatie en manufactuur / Vol. 3 - Deville, Gabriël (Gent : Volksdrukkerij, 1907)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Abonnement Germinal, 1907, jrg.3 ; 10 ; S/91/101
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek