Het verval van het kapitalisme : voordracht gehouden voor de jonge Balie te Brussel, op 7 april 1892 - Vandervelde, Emile (Gent : Volksdrukkerij, 1906)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie