Een voorloper van het socialisme in Vlaanderen : Napoleon De Keyser (deel 1) - De Keyser, Paul (Gent : Het Licht, 1948)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: De Keyser, Paul, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: De Keyser, Napoleon; socialisme; Vlaanderen