Angleterre, France, Allemagne, Etats-Unis : 1750-1918. - Dolléans, Edouard; Crozier, Michel (Paris : Editions Ouvrières, 1950)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Meerdelige publicatie
Keywords: bibliografieën; arbeidersbeweging; Groot-Brittannië.; Frankrijk; Duitsland; Verenigde Staten van Amerika