Ons standpunt : het standpunt van de vredesgroep der socialistische partij. - Hutse, K.; Minne, Richard; Machtelynck, M. (Gent : Roode Jeugd, 1918)
Fonds Perrone
Nederlands
Monografie
Keywords: Socialistische Jeugd; Wereldoorlog 1; vredesvraagstukken