Le manifeste du parti communiste . Aperçu sur le socialisme scientifique. - Marx, Karl; Engels, Friedrich; Deville, Gabriël (Bruxelles : Parti Ouvrier, 1896)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; Communistisch Manifest; wetenschappelijk socialisme; communisme; socialistische ideologie