Les services publics précédés de deux essais sur le collectivisme - De Paepe, César; Malon, Benoît (Bruxelles : Parti Ouvrier, 1895)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Bestaat uit 2 delen
Frans
Meerdelige publicatie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; collectivisme