Jahrbuch der Sozialdemokratische Partei Deutschlands... - Sozialdemokratische Partei Deutschlands (SPD) (Bonn : SPD, 1959)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
AANWEZIG: 1958/1959, 1962/1963
Duits
Meerdelige publicatie
Keywords: Sozialdemokratische Partei Deutschlands (SPD).; Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; jaarboeken