Manuel pratique de la cooperation : comment on fonde, on administre et on fait prospérer une coopérative. - Serwy, Victor; Fédération des Sociétés Coopératives belges (FSC); Bertrand, Louis (Gand : Volksdrukkerij, 1903)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Met een bibliografie over de coöperatie in België ; Archief Société Générale Coopérative (SGC)Bibliotheek Vrijzinnige Werkmansbibliotheek 'Leeren Vereert' (Gent)
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; coöperatieve beweging