Le syndicalisme et la CGT. - Jouhaux, Léon (Paris : La Sirène, 1920)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Revolutionaire Socialisten; vakbonden; syndicalisme; Reformisme; Frankrijk