La quintessence du socialisme. - Schäffle, A.E. (Bruxelles : Milot, 1895)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Archief Kadoc
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; marxisme; utopisme; socialisme