Het natuer-regt of de regtveirdigheyd tot nieuw bestuer als order der saemenleving volgens de bestemming van den mensch - De Keyser, Napoleon (Brussel : Dehou, 1854)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: arbeid; filosofie