De eerste mei : acht nieuwe gedichten. - De Jonge, Freek; Lucebert; Roemer, Astrid; Vroman, Leo; Wilmink, Willem; With, Julian; Campert, Remco; Bernlef, J. (Amsterdam : Uniepers VARA, 1986)
Deze publicatie bevat volgende gedichten
In het Deens
1 mei-versje
1 mei
Herman Gorter op de Eerste Mei '86
Klaaglied
Herbouwde Mei
Gedicht voor 1 mei 1986
Mei liefde
Gedichten geschreven t.g.v. de 1-mei radiouitzending 1986 van de VARA
Nederlands
Monografie
Keywords: 1 mei; poëzie