Le socialisme contre l'état. - Vandervelde, Emile; de Brouckère, Louis (Bruxelles : IEV, 1949)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Bibliotheek François Vercammen
Archief Lucien Boussé
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; socialistische ideologie