Dix jours qui ébranlèrent le monde. - Reed, John; Lenin, Vladimir Iljitsj; Reed, John; Kroupskaia, N. (Paris : Ed. Sociales Internationales, 1919)
Fonds Perrone
Met biografische nota over de auteur ; Bibliotheek Jan Baghus
Frans
Monografie
Keywords: Oktoberrevolutie; Sovjet-Unie.