Moreel en administratief verslag voor de jaren 1951-52. - Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) (Brussel : ABVV, 1953)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Statutair Congres gehouden op 14, 15 en 16 november 1953
Nederlands
Monografie