Pilier de la société belge : le mouvement ouvrier chrétien en Flandre - Van Kerkhoven, Jan; Leleux, Claudine; Weyns, Peter; Capron, Michel; Dedrie, Danny; Grauwels, An (Bruxelles : Contradictions, 1985)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: christelijke arbeidersbeweging; Vlaanderen