Die Revolution und die Kunst : Essays - Reden - Notizen - Lunacharsky, Anatoly Vasielievich; Leschnitzer, Franz (Dresden : VEB Verlag der Kunst, 1962)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Duits
Monografie
Keywords: kunst; socialisme