Loon, prijs en winst. - Marx, Karl; Ankersmit, J.F. (Amsterdam : Buys, 1898)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Tekst van voordracht gehouden in de Algemene Raad van de Eerste Interanationale op 20 en 27 juni 1865 ; S/90/071
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; kapitalisme; kritische opstellen