Geloof en rijksonderwijs : wat een katholieke enquête ons leert - Debrock, Walter (Gent : JVF, 1953)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: katholicisme; gemeenschapsonderwijs; religieuze wereld