Le grand espoir du 20e siècle. - Fourastié, Jean (Paris : Gallimard, 1963)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: economie; socialistische ideologie; technologische vooruitgang; maatschappijkritiek