Wat de socialisten willen inzake van sociale voorzorg, ziekte-invaliditeit-ouderdom : toelichting en tekst van een wetsvoorstel - Huysmans, Camille; Landelijke Raad der Werkliedenpartij (Brussel : BWP, 1913)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (ZIV).; sociale wetgeving; sociale zekerheid; pensioenen; socialisten; België