Congres van de Overwinning (9, 10 en 11 juni 1945) : verslag over de politieke lijn van de partij - Buset, Max; Belgische Socialistische Partij (BSP) (La Louvière : Imprimerie Coopérative Ouvrière, 1945)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: Belgische Socialistische Partij (BSP).; socialistische ideologie