L' évolution industrielle de la Belgique. - Lewinski, Jan (Bruxelles Leipzig : Misch & Thron, 1911)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; kapitalisme; proletariaat; industriële revolutie; kritische opstellen