Verslagen ter bespreking voorgelegd aan het 20e Syndikaal Kongres van 9, 10 en 11 juli 1921 in het Volkshuis te Brussel. - Syndikale Kommissie van België (Brussel : Syndikale Kommissie van België, 1921)
Fonds Perrone
Nederlands
Brochure