Democratie en wetenschap. - Feringa, F. (Groningen : P. noordhoff M. Smit, 1873)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Katholieke Kerk; Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; economie; vrouwenemancipatie; oorlog; socialistische ideologie; recht; kinderarbeid; persvrijheid; politieke organisatie