Mutualité nationale contre la misère : pétition et proposition de loi à la chambres des députés. - Godin, M. (Paris : Guillaumain, 1883)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; sociale wetgeving; sociale zekerheid; mutualiteiten; Frankrijk