Het vraagstuk van de verzorging der verwaarloosde kinderen. - Hügenholtz, P.H.; Levy, J.A. (Amsterdam : Maatschappij tot nut van 't algemeen, 1898)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; kinderen; gezondheidszorg; opvoeding; pedagogie