La vie ouvrière en France. - Pelloutier, Maurice; Pelloutier, Fernand (Paris : Schleicher, 1900)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliothek
Frans
Monografie
Keywords: vrouwenarbeid; socialistische arbeidersbeweging; arbeidsvoorwaarden; arbeidsongevallen; kinderarbeid; Frankrijk