Door arm Vlaanderen - De Winne, Auguste; Anseele, Edward; Beerblock, Karel; Lefébure, M. (Gent : Volksdrukkerij, 1903)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Aangevuld met een stuk geschiedenis van de socialistische beweging door de Gentse socialist Karel Beerblock
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; Belgische Werkliedenpartij (BWP).; socialistische arbeidersbeweging; proletariaat; Vlaanderen