Uit de tijd van toen... : het leven van de arbeidende bevolking vanaf 1905 - Noldus, Sooi; Yssackers, Albert; Van Ginderen, Alfons (Essen : Sooi Noldus, 1978)
Deze publicatie bevat volgende liederen en gedichten
Het lied der lotelingen
Heldenlied
Vroeger en nu
Ontgoocheling
De merel
1 mei
Herfstnamiddag
Najaarswind
Straatbeeld
De eerste sneeuw
De dooi
De lente
Zomermorgen
Zomeravond
Herfst
De weldadige regen
Lofzang aan de populierenboom
Het beekje
Mijn grootmoeder
Gouden bruiloft
Het oudenpaar
Nederlands
Monografie
Keywords: sociale geschiedenis; arbeidsomstandigheden; egodocumenten; liederen; poëzie; Essen